Slik bruker du Applikatoren fra Gemology Cosmetics

Applikator - Gemology Cosmetics

I denne bloggposten skal vi utforske to varianter av samme produktform:

Jade og Hvit Kvarts Applikator

Applikatorene er utviklet for å forbedre din hudpleierutine ved å øke absorpsjonen av fuktighetsprodukter som inneholder viktige næringsstoffer. Den stimulerer også mikrosirkulasjonen og reduserer fine linjer. Produktets næringsmidler absorberes perfekt, og huden din blir fuktet, tonet og beroliget. Velg mellom Jade eller Hvit Kvarts basert på din hudtype. 

 

 

Jade Applikator: Dette produktet er ideelt for personer med tørr hud, og i tillegg gir Jade i lithoterapi energigivende egenskaper.

Slik Bruker Du Jade Applikatoren: For å bruke Jade Applikatoren, kan du pare den med Rose Quartz Lotion, Sérum Jade Hydration Serum, Concentré Péridot Anti-stress Serum og Délice de Péridot Face Oil. Påfør produktet som vanlig med hendene, og bruk deretter applikatoren i ett minutt for Lotion og Serum, og to minutter for Délice de Péridot Face Oil. Bruk den med sirkulære bevegelser fra halsen til pannen.

 

 

Hvit Kvarts Applikator: Ansiktsmassasje med denne applikatoren fremmer mikrosirkulasjonen, og resultatene er imponerende. Huden blir perfekt renset og dreneres, perfekt for alle hudtyper unntatt tørr hud. 

Slik Bruker Du Hvit Kvarts Applikatoren: Denne applikatoren brukes sammen med Bijou Nacré Make-up Remover, Mousse de Roche Cleanser og Blue Amber Cleansing Gel. Start med å påføre produktet som vanlig med hendene, og bruk deretter applikatoren i ett minutt med sirkulære bevegelser fra halsen til pannen.

 

 

Våre Forpliktelser: Gemology forplikter seg til en genuin og ærlig miljøansvarlig tilnærming. Unødvendige elementer som produktinnlegg og brosjyrer er fjernet fra emballasjen. Produktet oppfyller FSC-standardene, er resirkulerbart og kommer fra bærekraftig forvaltede skoger.