Byutikartet

Loading store locator from Stockist store locator...

behandlinger

InLei® Lash Filler™

Lash filler er et vippeløft gjort med italienske høykvalitetsprodukter fra InLei, der dine naturlige vipper bøyes, farges og til slutt gjøres sterkere med Filler 3.

Filler 3 er ikke et vanlig keratinserum som kun styrker vippene som er der under behandling, men det stimulerer også hårsekkene til å produsere mer keratin, sånn at neste vippesyklus vil være sunnere og tykkere.

Det er vitenskapelig bevist at InLei Lash filler øker vippenes diameter med i snitt 24% på 3 behandlinger.
Behandlingen er smertefri, kan tilpasses alle typer øyne/vipper og resultatet varer i 4-8 uker.
Vi anbefaler vedlikehold og daglig næring med InLei Fashion Lash serum.


Kontraindikasjoner: Første trimester av graviditet, demodex midd, klaustrofobi, kreftbehandling med cellegift, alvorlig næringsmangel og enkelte sykdommer/medisiner.

InLei® Brow Bomber

Brow bomber er en brynlaminering gjort med italienske høykvalitetsprodukter fra InLei, spesielt utviklet for brynshår og å påføres på hud. Dine brynshår gjennomgår en kjemisk prosess som gjør det lettere å style og gre pent uten å bruke stylingprodukter på de.
En Brow bomber behandling skal aldri inkludere bruk av plast og alltid farge, for å unngå å skade brynshårene. 
Har du tørr/sensitiv hud, kan behandlingen svi litt, men det skal aldri være vondt eller føre til sår i huden.

Vi anbefaler å vente 6-8 uker mellom hver laminering og heller booke en oppfriskningsavtale for å farge og forme brynene etter 3-4 uker.

Til vedlikehold og daglig næring anbefaler vi InLei Fashion Lash serum.

Kontraindikasjoner: Første trimester av graviditet, eksem/hudsykdommer/sår i bryn, kreftbehandling med cellegift, alvorlig næringsmangel og enkelte sykdommer/medisiner.

Vippe extensions

Vippeextensions, eller øyevippeforlengelse er en kosmetisk prosedyre der syntetiske vipper festes til dine eksisterende øyevipper for å gjøre de lengre, fyldigere og mer definert.

Vippeextensions kan både gi dramatisk, glamorøs eller en mer naturlig look og må tilpasses hver enkelt klient. Vi velger mellom ulike lengder, bøy og tykkelser.
Extensions er semipermanent og bør fjernes (på salong) eller fylles på etter 3-5 uker.


Profesjonelle vippeextension som ikke skader dine naturlige vipper er en tidkrevende prosedyre, kle deg derfor gjerne komfortabelt før timen din og vi anbefaler å unngå kaffe før timen for å unngå urolige øyne.

Vippeextensions kan vare i flere uker, avhengig av omsorg og vedlikehold. Det er viktig å følge instruksjonene fra behandleren din for å bevare vippenes levetid og unngå skade på de naturlige øyenvippene.

Du må unngå å gni eller pirke på vippene, samt holde vippene rene daglig med en tilpasset vippeshampo som selges hos profesjonelle vippestylister eller påbyutique.no.

Rubber Base negler

Rubber base brukes for å forsterke naturlige negler. Rubber base er et gelebasert kunstmateriale som herdes i UV-lys.


Vi anbefaler å etterfylle negler med rubber base ca hver 3-4 uke. Ved å bruke neglebåndsolje og håndkrem, og beskytte hendene mot kulde, vann og kjemikalier vil neglene holde seg fine lenger.
Rubber base er perfekt for deg som ønsker å forsterke og spare dine egne negler.


NB! Rubber base gjør ikke den naturlige neglen tykkere, så etter fjerning av materiale vil neglen være helt lik det den var før påføring rubber base.

Poly gel negler

Poly gel er et kunstmateriale som kan brukes både til å fortsterke naturlig negler og til å forlenge negler.

Poly gel herdes i UV-lys.
Vi anbefaler å etterfylle negler med poly gel ca hver 3-4 uke. Ved å bruke neglebåndsolje og håndkrem, og beskytte hendene mot kulde, vann og kjemikalier vil neglene holde seg fine lenger.

Vi garanterer

  • SERTIFISERT I BEHANDLING via byūti

    Alle stylister og behandlere på kartet er sertifisert i behandlingen de ligger registrert med. Bruk gjerne filteret for å velge hvilken behandling du ønsker, deretter finn en behandler som er spesilaist inne dette feltet i ditt område.

  • STYLISTEN OG IKKE SALONGEN

    Vi fremmer stylister og ikke salonger. Det er veldig viktig for oss å belyse at selv om en salong har et godt eller dårlig rykte, er behandlerene egne individer som også burde løftes frem individuelt. På sikt er vårt mål å kunne gå god for salonger også.

  • REGISTRERTE FORETAK

    Stylistene her er alle under registrerte firmaer med organisasjonsnummer. Dette er en sikkerhet for deg som kunde å være viten om.

Der er viktig for oss at alle behandlere på kartet vårt er Byūti-proof! Det er viktig for oss at de har kurset seg, men også kan vise til godt arbeid innen dette feltet. Vi ser også på behandleren sin profesjonalitet i salongdrift, feks. må de ha et registrert firma. Og vi gjør tidvis oppfølging for å kvalitetsikre alle sammen.