Personvernerklæring

Personvernerklæring

All informasjon du legger igjen på vår side er privat. Betalingsinformasjon er kryptert.
Vi benytter Nets betalingsformidling for Visa, Mastercard, Vipps og AfterPay. Og Klarna for betal senere og delbetaling Ingen informasjon vil bli lagret og er sikker å benytte.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å  melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til webshop@lashlook.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. 

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

...Din nettbutikk for skjønnhet og velvære! Byutique åpnet dørene i 2022 med et tydelig mål: å gi kundene våre tilgang til det siste og beste! Vi tror på kraften av skjønnhet til å inspirere og løfte humøret, og vår lidenskap ligger i å nøye plukke ut et utvalg av produkter som gir deg akkurat det du trenger for å gløde.

Enten du er på utkikk etter hudpleie, hårpleie, sminke eller andre velværeprodukter, tilbyr vi deg kun produkter av høyeste kvalitet, fra anerkjente merker. Skjønnhetsbransjen er i stadig utvikling, og vi jobber derfor kontinuerlig for å holde tritt med de nyeste trendene, innovasjonene og teknologiene innen skjønnhetsbransjen.

Våre merkevarer