Ansikt

HOT TIP

Etter ukentlig peeling kan du gi huden en skikkelig BOOST med en diamant ansiktmaske.

SE MASKENE HER

OBAC®

OBAC® - Blue Amber Organics Complex er en revolusjonerende og kraftig sammensetning av tre aktive ingredienser som jobber godt sammen. Denne unike komplekse blandingen inneholder Blue Amber (Blå rav), Tranebærvann og Bokhvete, som hver har spesifikke egenskaper for å gi deg en sunn og strålende hud, samtidig beskytte huden i det daglige kjøret.

Blå Rav / Blue amber

Blue Amber er en ingrediens som er rik på svovel og fungerer som en kraftig antioksidant. Den bidrar til å reparere huden og redusere reaktiviteten, slik at du opplever en mer balansert og rolig hud.

Når huden er reaktiv betyr det at den har lett for å bli rød ved berøring og av aktive ingredienser.

tranebærvann

Tranebærvann er et aktivt vann ekstrahert fra friske bær. Med dette gir du huden et kraftig forsvar mot frie radikaler og bidrar til å opprettholde et sunt og ungdommelig utseende. Denne naturlige kilden til antioksidanter hjelper til med å beskytte og nære hudcellene, og gir deg en hud som ser frisk, revitalisert og strålende ut.

Bokhvete

Denne ingrediensen er rik på fosfor, magnesium, sink, kobber og jern. Denne sammensetningen har ideelle egenskaper for å dempe betennelsesreaksjoner i huden. Den beskytter huden mot frie radikaler og styrker hudens barriere.

KROPP

NÅR VI SNAKKER KROPP

I tillegg til den nyeste kroppskremen med OBAC® komplekset har vi også to produkter i sortimentet fra før som også inneholder Blue Amber. En kroppsåpe og og kroppsolje.

Såpe - En naturlig såpe basert på olivenolje med blomster for å rense og mykgjøre huden.

Olje - En kroppsolje for å nære, reparere og fremheve huden. Den trekker umiddelbart inn uten å etterlate huden fet, og gir en fløyelsmyk følelse uten silikon for en silkeaktig hud. 100% naturlig olje.

Kjøp i pakker